Jom Kira

Saturday, April 30, 2011

Good bye my number one...



Assalamualaikum...
Aku tak bole tido malam ni... aku dah pusing kiri, aku dah pusing kanan... masih tak boleh lena... so aku ranjin2kan jari aku untuk menaip... may be aku exited kot hari ni sebab aku dah abis exam paper Dr Hamdin.. harap2 lulus... tawakal jer.. hehehe HUH! ( mengeluh lega ) hehehe... aku pun tak tau nak citer ape... ayat2 aku habis aku perah untuk jawab exam tadi... hmmm ni jelah kot... enjoy lagu aku yg sumbang kat atas ni...

 

Wednesday, April 20, 2011

Akademik


Assalamualaikum...
"Sebagai seorang ahli akademik sudut pandang perlu berlandaskan fakta. Analisa perlu dibuat berdasarkan kepada maklumat dari berbagai sudut tidak terbatas kepada satu sumber samata-mata."

 

Sunday, April 17, 2011

Lost...


Assalamualaikum...

Aku tak tau mana aku letak cable camera aku... susah plak nak transfer gambar... Dah teruk sangat aku ni... hadoi lost!... tapi bukan bermakana perjalanan hidup aku dah nak abis... aku cuma dalam situasi hilang punca... final exam aku 30hb lah pulak... camner lah holiday aku... burn burn...




Aku suka lagu ni... 

 

Thursday, April 14, 2011

Expression from the heart

Assalamualaikum...

Expression From the heart

 

Sunday, April 3, 2011

It's true, I was made for you...



Assalamualaikum...

Aku tak tau ape kena ngan aku ni... tapi aku tak bole nak berhenti senyum... thank you... balik2 jer dari makan malam di william tadi terdengar lagu ni... terbaik pulak lagu ni... hadoi... ape kena ngan aku ni? angau ker ape entah...

Sara Ramirez - The Story Lyrics
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I’ve been
And how I got to where I am

But these stories don’t mean anything
When you’ve got no one to tell them to
It’s true, I was made for you

I climbed across the mountaintops
Travel across the ocean blue
I cross over lines and I broke all the rules
And baby I broke them all for you

Oh because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do, I was made for you

You see the smile that’s on my mouth
It’s hiding the words that don’t come out
All of the friends who think that I’m blessed
They don’t know I’m in this mess

No they don’t know who I really am
And they don’t know what I’ve been through
Like you do, and I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I’ve been
And how I got to where I am

Oh but these stories don’t mean anything
When you’ve got no one to tell them to
It’s true, I was made for you
Oh yeah, and it’s true that I was made for you

 

Saturday, April 2, 2011

Sekali sekala senyum ape salahnye kan....




Assalamualaikum...

sorry saya pinjam picture sape2 kat dalam vid ni..... sebab, sebyuman die best....