Jom Kira

Tuesday, May 24, 2011

Biar Mereka Kata Apa...


Assalamualaikum....

Ape nak citer ek... sessi menghilangkan stress, hehehe.. baru2 ni aku melawat kawan aku di Ipoh... sambil menyelam minum air... so kami melewat penang... aku tak penah naik bukit bendera, so ari tu for the first time aku dapat naik bukit yg org cakap takde bendera, tapi ade balai polis and ade post office kat atas tuh... ape2 pun pemandangan kat atas bukit bendera memang menenangkan minda... rasa nak duk atas tuh jer dan malas nak turun dah... hmmm... 

citer aku kali ni takde tema n takde tajuk ape2... just type jer... ape yg keluar maka keluarlah ayat tuh... oh aku skang tengah train budak nak gi competetion kat Penang bulan June ni... aku pun termasuk skali nak bertanding, walaupun aku tak penah menang ape.. tapi aku nak masuk gak, nak uji tahap aku... tak target ape2 pun... just for fun... yang penting aku nak jumpa kawan2 lama yang seuniform dengan aku... hehehe dalam masa yang sama aku nak gi holiday, wish me luck...hmmm...

kisah cinta... aduh... entah... aku ni makin gemok, makin boroi... dah tak laku dah... takde org nak kat aku dah... dah ah tak hensem mana pun... biar je ah aku cam ni...focus pelajaran aku... alamak citer pasal pelajaran aku ni entah bila aku nak mula jumpa advisor aku ni... sifat malas aku ni makin menebal.. patut ah gemok... adoi... rasa nak jerit jer...argh!....... kerjaya aku plak... statik jer kot... kurang productive... aku nak MTB aku balik.. baru aku rasa fit... bila rasa fit fizikal dan mental baru productive sikit kat office.... ni petang jer mesti berdengkur.. hadoi ape lah tabiat aku ni.... kekadang kita tau punca nye ape... tapi tuh lah tak dapat hidayah untuk berubah lagi.. astarfirlahalazim... ya Allah berikan petunjuk pada hambaMu ini, tunjukanlah jalan yang benar pada hambaMu ini, berikan kekuatan, pertemukanlah jodoh hambaMu ini.... amin...
Bersama denga Dua sahabat karib aku, Nuar and Ep....



 

2 comments:

cinnamon said...

hehehe, klaka la entry ni...
anyway, good luck

chefzyco said...

hehehe... kelakar ke? hehehe