Jom Kira

Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu....


Assalamualaikum...

Aku nak ucapkan selamat hari Ibu kepada semua Ibu, Mak, Mama, Ummi, Bonda, Mek, dan Amma yang ade dalam dunia ni... But my special one of them all is my own special women in my life... "Mak, Zid sayang Mak" hehehe macam budak2 plak bunyi nye... tapi ape aku peduli memang aku sayang mak aku... kami tak pernah pun celebrate "mother's day" ni bersungguh2 pun... cuma ala-kadar jer... bukan kita ingat mak kita untuk sehari jer... bagi aku, aku akan ingat mak aku selamanye, dari mula Die mengandung aku sehingalah akhirnye... dan tak ade sesiapa yang bole ubahkan kasih sayang aku terhadap mak aku.... hehehe

Kek hari ibu, half banana chocolate and half Oreo cheese 

 My Familia... ni jer yang ade... yang lain jauh2...

 Semua nak rasa aku nye Lamb shank...

 My beloved Parents 

One happy family upacara rasa-merasa dan rebut-berebut tetap berlaku... hehehe

2 comments:

cinnamon said...

happy mother's day...wahh nampak seronok...hargailah ibu selagi dia masih bernyawa...

good , one happy family ...:)

chefzyco said...

thanks...